De Firefox browser is de grote concurrent van Google Chrome. Naar eigen zeggen is de Firefox browser sneller dan andere browsers en de browser zou ook 30% minder geheugen gebruiken. Dit is vooral handig als je meerdere tabbladen tegelijk open hebt staan tijdens het browsen.

Zoals je kunt verwachten van een browser als Firefox is het te downloaden en installeren op meerdere devices. Er is een desktop en mobiele versie beschikbaar waarbij de mobiele variant is opgesplitst in twee versies. Er is de reguliere Firefox versie en Firefox Focus variant. Firefox Focus heeft  automatische advertentieblokkering en biedt bescherming tegen volgen van gebruikers. Hierdoor laden pagina's sneller en en blijven privé gegevens ook echt privé. De Firefox Focus versie is te downloaden voor iOS en Android gebruikers.

Naast standaardfunctionaliteiten die je van een webbrowser mag verwachten is er een veelvoud aan extensies en thema's beschikbaar. Met een extensie kun je allerlei nieuwe functionaliteiten toevoegne aan de browser. Bijvoorbeeld het installeren van een populaire adblocker  of een extentie waarmee je eenvoudig bepaalde tekst op de pagina kunt vertalen. Er is zelfs een extensie beschikbaar die de kleuren van een webpagina omzet in "dark mode". Dit maakt het prettiger om naar bepaalde websites te kijken. Met één van de duizenden thema's kun je eenvoudig het uiterlijk van je browser aanpassen. Bijvoorbeeld een leuke achtergrond speciaal voor de feestdagen.

 

Item Info
  • 1.0.0
  • 25 mb
  • 589844 views
  • 542371 downloads
  • 1 files
  • Last Update June 10, 2018
File Types

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

375