Google Chrome is naar eigen zeggen de snelste browser die er is. Helemaal gratis en beschikbaar voor smartphone, tablet en desktop devices. Voor Apple, Windows en uiteraard Android gebruikers.

De browser heeft veel voordelen tegenover andere browsers en is daarom één van de meeste geïnstalleerde en gedownloade browsers wereldwijd. Een belangrijk voordeel zoals je mag verwachten van een Google-product is vanzelfsprekend het eenvoudig kunnen zoeken vanuit de browser. Het is niet meer nodig om te surfen naar Google.com en vervolgens je zoekopdracht in te vullen. Met de Google Chrome browser kun je zoeken via het veld waar je regulier je internetadres invult, de adresbalk. Zodra je in dit veld begint met tikken verschijnen suggesties (met daarin ook je meest bezochte websites) voor je zoekopdracht.

Een andere belangrijke functie is dat de Chrome browser eenvoudig te gebruiken is tussen meerdere devices. Zodra je een website opent op je smartphone kun je die vervolgens ook weer terugvinden via de geschiedenis op je desktop. Ook is het mogelijk om in te loggen waarmee je gegevens kunt opslaan. Denk hierbij aan je favoriete websites of je privacy instelling.

Google Chrome wordt veel gedownload en geïnstalleerd door developers van ondere andere websites. Dit komt door het ingebouwde Google Dev Tools. Met deze gratis tools kun je snel webverkeer analyseren waardoor je betere websites kunt bouwen.

Item Info
  • 1.0.0
  • 67 mb
  • 345766 views
  • 324526 downloads
  • 1 files
  • Last Update June 10, 2018
File Types

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

375
375