Met MSN Messenger kun je eenvoudig berichten versturen naar andere MSN Messenger gebruikers. Dit kan met leuke emoticons en grappige afbeeldingen waardoor het vooral door jongeren veelgebruikt wordt. Ook is het mogelijk om grote bestanden te versturen waarna de ontvanger de bestanden via MSN Messenger kan downloaden.

Het installeren van MSN Messenger is eenvoudig. Download het installatiepakket en en zodra het pakket is gedownload wordt automatisch begonnen met de installatie van het programma. Nu is het een kwestie van de instructies opvolgen. Na de installatie wordt gevraagd je vrienden als contactpersonen toe te voegen aan messenger. Dit kan door  e-mailadressen van vrienden toe te voegen. Doordat MSN Messenger beschikbaar is in veel talen wordt het overal ter wereld gebruikt. Het programma is onder andere beschikbaar in Nederlands, Duits, Japans, Koreaans, Chinees, Frans, Pools, Spaans, Engels, Turks en meer.

Hoewel MSN messenger een product is van Microsoft is er een speciale versie voor Apple gebruikers beschikbaar. Zorg er als Apple en Windows gebruiker dus voor dat je de juiste versie installeert en download.

Update. MSN Messenger wordt niet meer ondersteund en is vervangen door Skype. Het advies is daarom om Skype te downloaden en installeren in plaats van MSN Messenger.

 

Item Info
  • 1.0.0
  • 4 mb
  • 1589759 views
  • 1120568 downloads
  • 1 files
  • Last Update June 4, 2018
File Types

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

375
375