Skype is waarschijnlijk één van de meest ge-installeerde messengers ter wereld. Met Skype kun je eenvoudig chatten en nog belangrijker videobellen. Vooral met dat laatste is Skype groot geworden. Het is de messenger die eenvoudig bellen via internet toegangkelijk heeft gemaakt voor het grote publiek.

Je kunt Skype downloaden en installeren op al je apparaten. Zo is er een versie voor desktop computers die draaien op Windows, Linux en natuurlijk is er een Mac variant. Uiteraard mag ook een smartphone en tablet variant niet ontbreken. Je kunt Skype voor je mobiel downloaden op Windows Mobile 10, Android en alle iPhones. En tot slot is Skype beschikbaar op je Xbox en voor verschillende wearables. Zo kun je bijvoorbeeld Skype ook downloaden en installeren op je Apple Watch en Android Wear devices.

Skype wordt veel geïnstalleerd om te chatten met vrienden, collega's of kennissen. Dit werkt heel eenvoudig en door de vele emoticons en Skype Moji's kun je het gesprek eenvoudig een persoonlijke touch geven. Moji's zijn korte clips die je als extra kunt downloaden en installeren om ze vervolgens te versturen via Skype. Je kunt zoeken op uitdruking (verdrieting, boos, blij, etc) of op film of serie. Het is heel eenvoudig.

Naast het chatten en videobellen heeft Skype nog meer handige functies of extra's. Soms moet je daarvoor iets extra's installeren en downloaden, maar dat is eenvoudig vanuit het programma zelf. Zoe kun je met Skype  eenvoudig bestanden versturen zodat de ontvanger ze vervolgens kan downloaden. Of je kunt je scherm delen waardoor de persoon waarmee je chat of belt hetzelfde ziet als wat jij op je scherm ziet. Wel zo handig als je zakelijk iets wilt bespreken.

Item Info
  • 1.0.0
  • 60 mb
  • 25855 views
  • 24587 downloads
  • 1 files
  • Last Update June 10, 2018
File Types

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

375